Ben Hogan Apex Edge Pro ijzers rechts/reg/staal *netjes gebruikt

IJzerset van bijzondere kwaliteit:

Ben Hogan Apex Edge Pro, rechtshandig met regular flex (No.4) stalen shafts met een standaard lengte. Deze ijzerset bestaat uit de clubs 3-4-5-6-7-8-9-E plus een sandwedge uit de gewone Apex Edge serie met een verlengde graphite shaft.

Alhoewel deze set alweer enige tijd geleden op de markt kwam is het nog steeds een van de fijnste sets om mee te spelen: boterzacht gevoel door het gebruik van zacht gesmeed staal. Het zijn nog net geen blades, door de cavity zijn ze toch vergevingsgezind, nog steeds veel richting en afstand bij off center hits.

Een ongelofelijk fijne set die ondanks de leeftijd nog in prima speelbare staat verkeerd. Al het (dikke) chroom is nog aanwezig en er zijn geen roestplekken of ernstige butsen in het zachte staal. De meeste shafts zijn nog de originele met rode band, maar twee shafts zijn vervangen voor een gelijkwaardige. De groeven zijn scherp, ijzer 8 vertoont de meeste slijtage (zie foto)

Alle grips zijn oversized (dik) en zijn nog in prima staat. De foto's zijn van de aangeboden set.

Nu voor slechts € 149,-