Bijzondere ZEN putter, type ZIM RDE 40 inch *incl. headcover*

Zeer bijzondere putter: ZEN ZIM RDE. De putter is rechtshandig met een lengte van 40 inch en komt met de originele headcover. Door de lange shaft en extra lange grip is hij te gebruiken met een zgn. armlock.

ZEN putters zijn ontstaan uit de filosofie Mind, Body, Motion. De putter vormt een eenheid met de golfer. ZEN putters zijn van hoge kwaliteit en deze ZIM RDE is prachtig mat grijs en voorzien van een zwarte graphite shaft. Hierdoor zit het meeste gewicht in de kop en voelt daardoor zeer solide aan. Het model is een tussenvorm van een blade en mallet putter en geeft erg veel vertrouwen.

Ondanks de centre shaft is de putter toch face balanced: de club wil graag square door de bal. De horizontale groeven geven de bal snel rol waardoor deze op lijn blijft. De dikke grip is van SuperStroke: 3.0 XL (Extra Long).

De aangeboden putter is slechts kort gebruikt en heeft nauwelijks sporen hiervan. Hij is zorgvuldig nagekeken en schoongemaakt. De foto's zijn van de aangeboden club.

Nieuwprijs was € 299,-

Nu voor € 109,-