GRATIS verzending vanaf 45,-

Callaway Big Bertha Alpha driver rechts *zeer nette club*

Keurig gebruikte Callaway Big Bertha Alpha DRIVER, rechtshandig en met keuze uit een regular óf stiff flex shaft. Komt inclusief verstelsleutel (niet de originele, zie foto).

De standaard loft is 9 graden en is verstelbaar van 11 tot 8 graden. Komt met gloednieuwe midsize Rexton grip en uitstekende Mitsubishi Fubuki shaft.

Deze netjes gebruikte driver heeft hier enkele lichte sporen van maar die zijn puur cosmetisch. Absoluut geen deuken of skymarks. Er zit nog heel veel speelplezier in deze club, hij speelt nog als nieuw. De driver is voorzien van de originele graphite shaft met de keuze uit stiff of regular flex. De lengte is standaard 45 inch.

Komt helaas zonder headcover. De foto's zijn representatief voor de aangeboden kwaliteit.

Een perfecte kans om deze erg goede driver voor minder dan de helft van de oorspronkelijke prijs in de tas te hebben!

Winkeladviesprijs was nieuw € 399,-

Nu voor € 139,- inclusief GRATIS verzending in NL!!

HEREN rechtshandig: