Callaway Great Big Bertha driver 9.0 *nieuwe shaft en grip*

In nette staat verkerende Callaway Great Big Bertha driver met 9 graden loft (verstelbaar). Deze driver kom met een uitstekende gloednieuwe regular flex shaft en een standaard maat GolfPride MCC +4 Align grip. Inclusief een passende sleutel en de driver is rechtshandig.

Deze verstelbare driver kenmerkt zich door het verschuifbare gewicht achterop de kop. Hiermee kunt u de draw en fade aanpassen/corrigeren. De verstelbare loft maakt het mogelijk de club aan de omstandigheden en wensen van de golfer aan te passen.

De aangeboden driver heeft weinig gebruikssporen en die beïnvloeden het spel niet: de prijs wel... Hij is zorgvuldig nagekeken en schoongemaakt en zal door de nieuwe shaft nog als een nieuwe spelen.

De foto's zijn van de aangeboden club. Op verzoek kan er een midsize grip geplaatst worden zonder extra kosten!

Nieuwprijs was € 399,-

Nu voor € 169,-