Callaway X-24 HOT 4 tm SW rechts, graphite *in prima staat*

Netjes gebruikte top ijzerset: Callaway X-24 HOT met regular flex graphite shafts en de originele Callaway standaard maat grips. De set is rechtshandig en bestaat uit 8 clubs: 4-5-6-7-8-9-PW-AW en SW. De lengte is standaard voor heren.

Deze set is door Callaway ontworpen voor nog meer lengte en vergevingsgezindheid dan zijn voorgangers. De speciaal voor deze serie ontworpen shafts hebben een lage torsiestijfheid voor zeer nauwkeurig spel en een dunne clubface voor een hoog trampoline effect. De set is uitgevoerd met een prachtige donker/zwart patina.

De aangeboden set is in nette gebruikte staat. De gebruikssporen zijn puur cosmetisch en de set zal nog jaren gofplezier geven. Doordat er ook een AW (gapwedge) bij zit voor het korte spel is deze set perfect voor nauwkeurige slagen op de baan.

De clubs zijn zorgvuldig nagekeken en schoongemaakt. De foto's zijn van de aangeboden ijzers.

Nieuwprijs was € 799,-

Nu voor € 199,-