Callaway XR Pro driver 9* rechts/regular *in prima staat*

Erg nette en bijzondere Callaway XR Pro driver met 9* uitgangsloft en gloednieuwe regular flex Grafalloy ProLaunch Blue Supercharged shaft.

Deze unieke driver is uit Japan geimporteerd en is zelden in Nederland verkrijgbaar. Hij is voorzien van een nieuwe Grafalloy shaft volgens Europese standaard. De GolfPride Cp2 midsize grip is ook nieuw.

Deze Pro driver kenmerkt zich door  de R MOTO Technologie die het gewicht uit het slagvlak weg haalt om de balsnelheid te verhogen en een efficiëntere energie-overdracht vanaf het gehele slagvlak creëert. Ook geeft de gesmede composiet kop minder gewicht bovenop waardoor er meer gewicht onderin geplaatst kan worden.

Deze club is in 8 standen verstelbaar met de bijgeleverde Callaway sleutel. Helaas geen headcover.

De driver is nog in prima staat en is geheel nagekeken en zorgvuldig schoongemaakt. Er zijn beperkte gebruikssporen zichtbaar maar hij speelt nog net zo als een nieuwe driver. De foto's tonen de aangeboden club.

Winkelwaarde was € 359,- (indien nieuw).

Nu voor € 159,- inclusief GRATIS verzending in NL!!