Callaway XR Speed 9.0 driver, rechts *nieuwe shaft,grip,adapter*

In prima staat verkerende Callaway XR Speed driver met 9 graden loft (verstelbaar) en gloednieuwe regular flex shaft. De standaard maat GolfPride Mcc plus 4 align grip is ook nieuw. Komt inclusief de originele headcover en een passende sleutel. De driver is rechtshandig.

Deze driver staat voor hoge prestaties omdat Callaway het slagvlak heeft voorzien van verschillende diktes. Hierdoor bereik je van iedere plek op de clubface de maximale balsnelheid.

De kop is door het gebruik van koolstofcomposiet veel lichter dan een van titanium en de vormgeving is zeer aerodynamisch voor een lagere luchtweerstand.

De kop van de aangeboden driver is in nette gebruikte staat zonder overmatige sporen hiervan. Door de nieuwe shaft, grip en adapter zal hij als een nieuwe driver zijn prestaties leveren. De foto's zijn van de aangeboden club.

Nieuwprijs was € 429,-

Nu voor € 199,-