Callaway XR16 driver 10.5 regular, rechts *in prima staat*

Zeer goede Callaway XR16 driver met gloednieuwe regular flex shaft en nieuwe GolfPride MCC plus 4 Align grip. De driver is rechtshandig en de verstelbare loft is 10.5 graden.

Callaway heeft deze driver samen met vliegtuigbouwer Boeing onwikkelt. Het gebruik van innovatieve materialen en hoge aerodynamica zorgen voor een hogere clubsnelheid en grote vergevingsgezindheid. Zeer goede reviews op het web te vinden.

De aangeboden driver is in nette gebruikte staat, de foto's zijn van de aangeboden club. Er zijn weinig gebruiksporen op de zool te zien en door de nieuwe shaft, adapter en grip speelt hij als een nieuwe club. De kop is zorgvuldig nagekeken en schoongemaakt.

Komt inclusief een passende sleutel van PING en de originele Callaway headcover.

Winkeladviesprijs was € 369,- (indien nieuw).

Nu voor € 189,-!