Verzending in Nederland slechts € 5,95

Callaway XR16 driver regular-rechts *in prima staat*

Beschikbaarheid: Op voorraad

Zeer goede Callaway XR16 Pro driver met 9.0* en 440cc inhoud of XR16 met 9.5* en 460cc. Hij komt met een gloednieuwe regular flex shaft en nieuwe standaard maat GolfPride MCC plus 4 Align grip. De drivers zijn rechtshandig en komen met de originele headcover en een passende sleutel van een willekeurig merk.

De "gewone" XR16 uitvoering heeft met 9.5* en 460cc inhoud een hoge vergevingsgezindheid. De Pro uitvoering heeft een iets kleinere inhoud van 440cc en 9 graden verstelbare loft. Deze driver is iets minder vergevingsgezind maar daardoor meer werkbaar voor de geoefende golfer. 

Callaway heeft de XR16 driver samen met vliegtuigbouwer Boeing onwikkelt. Het gebruik van innovatieve materialen en hoge aerodynamica zorgen voor een hogere clubsnelheid en grote vergevingsgezindheid. Zeer goede reviews op het web te vinden.

De aangeboden driver is in nette gebruikte staat, de foto's zijn van de aangeboden club. Er zijn weinig gebruiksporen op de zool te zien en door de nieuwe shaft, adapter en grip speelt hij als een nieuwe club. De kop is zorgvuldig nagekeken en schoongemaakt.

Op verzoek ook te leveren met een midsize grip, géén extra kosten!! 

 

Winkeladviesprijs was € 369,- (indien nieuw).

Aanbieding van € 189 nu voor € 159,-

€369,00 €159,00
Beschikbare opties:

Uw keuze:
 
Kies uw aantal:   Pin it