GRATIS verzending vanaf 45,-

Driver Adams Redline RPM 9.5 regular RH *gebruikt*

Netjes gebruikte Adams Red Line RPM DRIVER met 9.5* loft en een superlichtgewicht REGULAR flex shaft. Rechtshandig.

Adams is in de USA een van de grotere golfmerken. Een aantal tourspelers speelt met hun clubs. Deze Red Line driver is een zeer goede club. De kop is van composiet materiaal gemaakt en daardoor erg licht maar ook vergevingsgezind.

De bijzonder lichte shaft van slechts 39 gram (!!) stelt u in staat een hogere swingsnelheid te bereiken en dus een flinke afstand te slaan.

Deze gebruikte driver is in uitstekende staat. Onderop de zool bevind zich alleen een kleine deuk die vanuit adressering niet te zien is en de kwaliteit van de club niet beInvloed. De foto's tonen de aangeboden club. Komt zonder headcover.

Winkeladviesprijs was € 299,-

Nu voor slechts € 79,- inclusief GRATIS verzending in NL!!