Golfset Integra 9 clubs, GRATIS op maat, heren rechts *NIEUW*

Complete set ijzers van het bekende clubfittersmerk Integra: Super Sooolong. Met lichtgewicht graphite shafts, regular flex voor rechtshandige heren. Allemaal GLOEDNIEUW en voor een zeer gunstige prijs.

Deze sets worden met de hand samengesteld en gemonteerd. Wij kunnen dus zonder meerprijs een set voor u op maat maken!!

Deze zeer vergevingsgezinde golfset bestaat uit 9 ijzers: 3-4-5-6-7-8-9-pitchingwedge en sandwedge. De koppen zijn voorzien van een ruime holte achter de sweetspot. Dit maakt ze zeer vergevingsgezind én er gaat meer energie naar de bal!!

De mat zwarte Typhoon shafts zijn filament wound. Dat wil zeggen dat ze gevlochten zijn met lange strengen carbon. Dit maakt ze zeer sterk en stabiel. Daarnaast geven ze uit elke hoek veel energie aan uw slag.

Een erg goede set met een uitstekende prijs/kwailteit verhouding.

Winkeladviesprijs is € 399,-

Nu voor € 199,- inclusief GRATIS verzending in NL!!

Uw keuze: