"Gouden" putter op maat voor Dames en Heren *GRATIS fitting*

Putter van hoge kwaliteit met gouden uitstraling voor u op maat gemaakt!! U heeft diverse opties om de putter volgens uw wens GRATIS op lengte en gripdikte aan te passen. De putter is geschikt voor zowel dames als heren.

Deze putter is samengesteld uit uitstekende materialen en heeft een hoogwaardige afwerking. De uit één blok messing gesneden kop is voorzien van een dempende clubface van zacht polymeer voor een perfect balcontact en snelle rol.

De putter is een zgn. mallet model die zorgt voor een hoge vergevingsgezindheid en een laag zwaartepunt. Vergelijkbaar met de succesvolle Odyssey Rossie putters. De balans is een teen-balans, dwz dat de natuurlijke puttingstroke enigsinds rond is (neutraal).

De kop weegt 350 gram en afhankelijk van uw keuze weegt de club ongeveer 540 tot 570 gram. Hij komt met een stalen True Temper puttingshaft met één bocht.

Ook kunt u kiezen voor een shaftpositie die de grip en shaft iets vóór de clubface plaatst, een zogenaamde offset. Dit helpt vaak bij golfers die de sweetspot niet goed weten te raken (zie 5e foto).

De putter komt inclusief een headcover en wordt voorzien van een soft grip van Winn of Super Stroke met keuze uit diverse maten.

Nu voor slechts € 95,- inclusief GRATIS fitting en verzending in NL!!

Grip en maat:
Lengte: