Groeven slijper golfclub, meer grip op de bal!!

Handige groevenslijper om de groeven van uw club weer in de "fabrieksstand" te zetten!

Deze hoogwaardige groevenslijper zet de verbogen groeven van uw ijzers weer scherp waardoor er weer grip is op de bal. Voor het korte werk is essentieel om controle te houden op uw slag. De meeste wedges zijn gemaakt van zacht staal waardoor de randen van de groeven op de sweetspot langzaam naar binnen buigen.

Met deze slijper zet u die randen weer recht. Let op: u haalt geen metaal weg! Gewoon rustig door iedere groef heen en weer bewegen, het resultaat is dat de ballen sneller slijten dan voorheen!!!

Geschikt voor alle U en V vorm groeven. De slijper is gemaakt van een aluminium koker met daarin gehard staal. Voorzien van een handige dop en oog voor een koord. Kleur is blauw, lengte10.5 cm incl. dop.

Nu voor € 9,95 per stuk.