GRATIS verzending vanaf 45,-

Lichtgewicht oversize golfgrip Karma

Zeer goede lichtgewicht grip van Karma, oversized +3/32. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Deze jumbo maat grip is zeer geschikt voor spelers met grote handen (handschoenmaat Large of XL). Maar ook spelers met verminderde kracht in hun handen hebben baat bij een extra dikke grip. Hierdoor hangt de club beter tijdens de slag en zijn armen en handen ontspannen.

Het gewicht van deze brede grip is slechts 54 gram waardoor deze geen invloed heeft op de balans en swingweight van de club.

Verder heeft deze grip een prettig aanvoelend zacht oppervlak met indicatie lijnen voor plaatsing van de vingers.

Slechts € 7,95 per stuk inclusief griptape voor montage. Bij bestelling van minimaal 6 stuks is verzending GRATIS!

Instructies voor doe het zelf montage vind u onder "Grip montage". Prijs inclusief montage is € 9,95 (graag eerst afspraak maken)