Losse golf ijzers div. soorten Rechtshandig

Losse ijzers van diverse merken, voornamelijk van TourEdge en FoundersClub. Nieuw én gebruikte.

Soms kom je tot de ontdekking dat er een ijzer ontbreekt in je tas of je slaat er een kapot.... Dit is een betaalbare manier om dat gat weer aan te vullen of om gewoon eens een ijzer uit te proberen.

Ons aanbod bestaat uit diverse ijzers van verschillende soorten: gebruikt of nieuw, moeilijk (blade) of juist makkelijk (cavity/hybride) speelbaar, graphite of stalen shaft, dames of heren flex.

Maak een keuze uit het menu hieronder. Beschikbare nummers zijn 2-3-4-5-6-7-8-9 en Pitching wedge.

U kunt ook een voorkeur opgeven op het bestelformulier.

De winkelwaarde van de ijzers is hoger dan de hier gevraagde prijs, dus doe uw voordeel!

Nu slechts € 15,- per stuk en gratis verzending bij aankoop van minimaal 3 clubs.

Dames/heren:

Shaft: