Losse golf ijzers div. soorten Rechtshandig

Losse ijzers van diverse merken, voornamelijk van TourEdge, FoundersClub of andere minder bekende merken. Nieuw én gebruikte voor heren.

Soms kom je tot de ontdekking dat er een ijzer ontbreekt in je tas of je slaat er een kapot.... Dit is een betaalbare manier om dat gat weer aan te vullen of om gewoon eens een ijzer uit te proberen.

Ons aanbod bestaat uit diverse ijzers van verschillende soorten: gebruikt of nieuw, moeilijk (blade) of juist makkelijk (cavity/hybride) speelbaar, graphite of stalen shaft, rechts of links. Alle clubs zijn in prima speelbare conditie of zelfs nieuw.

Maak een keuze uit het menu hieronder. Beschikbare nummers zijn 2-3-4-5-6-7-8-9 en Pitching wedge. Wij gaan dan op zoek naar een passend ijzer.

U kunt ook een voorkeur opgeven op het bestelformulier.

De winkelwaarde van de ijzers is hoger dan de hier gevraagde prijs, dus doe uw voordeel!

Nu slechts € 15,- per stuk en gratis verzending bij aankoop van minimaal 3 clubs.

Dames/heren:

Shaft: