Odyssey O-Works type no.9 putter, rechts *GLOEDNIEUW*

Gloednieuwe Odyssey O-Works no.9 putter, 35 inch. Rechtshandig en komt met de originele luxe headcover.

Deze versie in de lijn van O-Works heeft het uiterlijk van een klassieke putter. Hij is echter voorzien van vele hedendaagse snufjes. De putter is zgn. toe-weighted. Dwz dat het meeste gewicht in de teen van de club zit. Hierdoor maakt u makkelijk een halfronde beweging door de bal.

De zichtlijn wordt van bovenaf perfect aangegeven door strepen en een wit vlak. In de clubface zit een microhinge face insert, wat zoveel wil zeggen dat de bal snel zijn rol wordt gegeven en de lijn naar de cup vasthoudt.

Komt met de fantastisch lekker spelende midsize SuperStroke grip met platte voorkant voor het makkelijk plaatsen van de duimen.

Winkeladvieprijs is € 235,-

Nu voor € 159,- incl. GRATIS verzending in NL!!