Verzending in Nederland slechts € 5,95

Wie of wat is Golfclubservice?

Golfclubservice.nl is sinds 2003 een betrouwbaar adres voor betaalbare golfartikelen én persoonlijke service. Vele honderden golfklanten zijn u reeds voorgegaan.

Graag stel ik mij aan u voor: Pim Brocken (Haarlem 1963), golfer sinds 1999 en woonachtig aan de golfbaan in Lelystad. Mijn handicap schommelt al jaren tussen de 10.7 en 12.5 Mede door mijn grote belangstelling voor het golfspel kan ik u een passend advies voor aankopen van uw golf materiaal geven.

Persoonlijk advies, offerte, grips vervangen en/of clubreparatie

Ondanks dat mijn etalage een golfwebshop is, kunt u toch vertrouwen op een vriendelijke én persoonlijke service. Ik geef u graag advies over uw golfuitrusting of toekomstige aankoop. U bent, na het maken van een afspraak, van harte welkom voor het afhalen van uw bestelling of een persoonlijk advies. Ook is het mogelijk om door mij uw nieuwe grips te laten plaatsen of om reparaties aan uw clubs te verrichten.
U kunt ook een offerte aanvragen indien u belangstelling heeft voor bijvoorbeeld diverse prijzen (trofees, gimmicks) ter opluistering van een wedstrijd of toernooi.

Importvoordeel

Ik koop mijn voorraad bij betrouwbare adressen in de USA, Duitsland, Engeland en Japan.Hierbij kan het gaan om zowel nieuwe als gebruikte clubs. Mede hierdoor kunt u profiteren van hoogwaardige golfartikelen voor een zeer scherpe prijs.

Alle aangeboden artikelen zijn op voorraad en dus direct leverbaar!

De collectie wordt voor aantrekkelijke prijzen aangeboden.Hierdoor zijn de meeste artikelen snel uitverkocht. Echter, nieuwe leveringen komen regelmatig binnen. Alle golfartikelen zijn gegarandeerd orgineel en ondergaan vóór verkoop een grondige inspectie.

Ik wens u veel golfplezier!!


Golfclubservice.nl altijd de scherpste prijzen en de beste service.

Wij Accepteren