PowerBilt Air Force One fairwaywood rechts *gebruikt*

Voor de liefhebber van bijzondere clubs: Powerbilt Air Force One N7 fairwaywoods, rechtshandig en met de orignele grips en regular flex graphite shaft. Inclusief headcover. Keuze uit no.3/15* en no.5/18* of als set van 2 woods.

De aangeboden fairwaywoods zijn in nette gebruikte staat en zullen nog veel speelplezier geven. Ze zijn zorgvuldig nagekeken en schoongemaakt. De foto's zijn van de aangeboden clubs.

De Air Force One N7 geven bijzonder veel lengte en controle, ze zijn gevuld met stikstof onder hoge druk. Hierdoor wordt er veel energie van het blad naar de bal gegeven. De bijna vierkante kop geeft over bijna de hele breedte van het slagvlak een sweetspot en zijn daarmee zeer vergevingsgezind.

Nu voor slechts € 49,- per stuk of € 89,- per set.

Uw keuze: