GRATIS verzending vanaf 45,-

Prachtige BANG Mellow Yellow ijzerset *Gloednieuw*

Prachtige BANG Mellow Yellow golfset: 8 ijzers 3-4-5-6-7-8-9 en PW. Rechtshandig met regular flex graphite shafts voor golfers een gemiddelde tot lage handicap.

Een zeer goede en makkelijk spelende ijzerset van het topmerk BANG. De set heeft een standaard lengte en standaard dikte grips van GolfPride.

BANG is een van de beste merken op het gebied van Long Drive kampioenschappen. Er zijn vele records geslagen met hun clubs!! Deze BANG Mellow Yellow golfset (zelfde basis als de SF+ versie) kenmerkt zich door zijn slanke blad en dunnere zool. Door de royale cavity aan de achterkant is er een grote sweetspot die veel vertrouwen geeft. Toch blijft de club voor de gevordere speler erg werkbaar. Er is gebruik gemaakt van zacht staal met een mooie chroom afwerking.

Een buitenkans om een zeer goede set te spelen voor een vriendelijke prijs!!

Winkeladviesprijs is € 699,-

Nu slechts € 349,- inclusief GRATIS verzending!