SALE: diverse hybrides rechts/links *ZGAN*

Aanbieding van nieuwe hybrides met keuze uit diverse lofts en rechts- of linkshandig.

De aangeboden clubs zijn een prima aanvulling op de set van een beginnende golfer/ster. Een hybride vervangt de moeilijk te spelen lange ijzers: ijzer 3 wordt vervangen door een hybride no.3.

Alle clubs zijn nieuw maar vertonen kleine cosmetische sporen van het staan in de shop. De lengte is standaard voor heren en de flex is geschikt voor een beginnende golfer met een rustige swing.

De foto's zijn van de aangeboden clubs. Er zijn diverse merkopschriften maar ze spelen allemaal hetzelfde: makkelijk vanaf de tee, uit de rough of van de fairway. Ook zijn de shaft (graphite en groen van kleur) allemaal hetzelfde.

U maakt de keuze van de loft en rechts of links, wij maken de keuze welk merk/opschrift u krijgt toegezonden. Natuurlijk mag u ook een voorkeur aangeven...

Nu voor slechts € 15,- per club.

Uw keuze: