GRATIS verzending vanaf 45,-

Verzending en betaling

Verzending

Indien het bestelde bedrag hoger bedraagt dan €45, worden er geen verzendkosten berekend voor verzending binnen Nederland!

Wij verzenden via Post.nl en diverse betrouwbare koeriersdiensten.
Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling direct verzonden

De kosten (inclusief BTW en verpakkingskosten) bedragen binnen Nederland:
brievenbuspost tot 300 gram € 2,95
pakket tot 10 kg € 8,49
pakket tot 30 kg € 14,50

De kosten (inclusief BTW en verpakkingskosten) bedragen naar België, Luxemburg, Engeland en Duitsland (overige landen op aanvraag):
brievenbuspost tot 300 gram € 6,95
pakket tot 2 kg € 14,00
pakket van 2 tot 5 kg € 20,50
pakket van 5 tot 10 kg € 26,00

Indien u een andere verzendmethode wenst, neemt u dan contact op.

Natuurlijk kunt u ook uw bestelling (op afspraak) gratis afhalen op ons adres in Lelystad.

U kunt betaling van uw bestelling veilig via IDEAL of Paypal doen.

Ook kunt u natuurlijk direct aan ons overmaken op rekening IBAN NL29 RABO 0177 8364 23 t.n.v. P.I.M. Brocken te Lelystad.
Bij het afronden van uw bestelling ontvangt u vanzelf alle informatie voor het doen van uw betaling. Deze informatie vindt u ook terug in de bevestigingsmail die u automatisch ontvangt na het afronden van uw bestelling.
Verzending van uw bestelling vindt plaats zodra de betaling is ontvangen.

Het is ook mogelijk om contant te betalen tijdens het (op afspraak) afhalen op ons adres in Lelystad.
Pinnen is helaas (nog) niet mogelijk.

Route naar Golfclubservice.nl

Voer hieronder uw straatnaam en woonplaats in voor een routeplanning naar Golfclubservice.nl :

Wij Accepteren