Single Length golfset in1zone, rechts 7 clubs.

Golf wordt zoveel eenvoudiger met een op maat gemaakte Single Length set!!

Deze zeer vergevingsgezinde single length golfset van In1Zone wordt samengesteld aan de hand van uw wensen en gegevens. Alle clubs in de set hebben dezelfde lengte als van een ijzer 7 (ook de hybride no.4). U heeft slechts een adressering en een swingtype nodig voor elke slag!!

Op de Amerikaanse Tour wordt door professionals al gepeeld met Single Length sets. Ze zijn volledig conforming de regels!!

De afstanden die u per ijzer maakt blijven echter gelijk aan wat u gewend was met een ouderwetse set. Het is nl. de loft van de club die hoofdzakelijk bepaald wat de geslagen afstand is.

Deze set bestaat uit 7 clubs: ijzers 5-6-7-8-9- en pitchingwedge plus een hybride no.4 voor lastige slagen uit de rough, vanaf de fairway en de afslag. U kunt kiezen voor de standaard samenstelling = ijzer 7 lengte (37 inch) of een op maat gemaakte set. Geen extra kosten!! Wij zullen u adviseren over oa gripdikte, lengte en shaftkeuze.

Alle clubs wegen precies hetzelfde en en ook de lengte van de shafts zijn allemaal gelijk: ijzer 7 of 8 lengte (afhankelijk van uw lichaamslengte). De set wordt professioneel voorzien van een lichtgewicht graphite of stalen shaft die stuk voor stuk doorgemeten worden en opgelijnd voor een optimaal swinggevoel.

Nergens vind u een voor u op maat gemaakte set zo voordelig zonder in kwaliteit onder te doen voor de grote merken!! Na bestelling nemen wij contact met u op over de opbouw van de set: lengte, shaft en grip.

Winkeladviesprijs is € 699,-

Bij Golfclubservice slechts € 469,- incl. opmeten/fitting, advies en verzending!!

Uw keuze: