Single Length golfset in1zone, rechts, OP MAAT GEMAAKT

Golf wordt zoveel eenvoudiger met een op maat gemaakte Single Length set!! Deze In1Zone ijzerset is van hoge kwaliteit en zeer vergevingsgezind.

Deze zeer vergevingsgezinde single length golfset van In1Zone wordt samengesteld aan de hand van uw wensen en gegevens. Alle clubs in de set hebben dezelfde lengte als die van een traditioneel ijzer 7. Maar U heeft slechts één adressering en één swing nodig voor elke slag!!

Op de Amerikaanse Tour wordt door professionals al gepeeld met Single Length sets: ze zijn volledig conforming de regels!!

De afstanden die u per ijzer maakt blijven echter gelijk aan wat u gewend was met een klassieke set. Het is nl. de loft van de club die hoofdzakelijk bepaald wat de geslagen afstand is.

De basis set bestaat uit 6 clubs: ijzers 5-6-7-8-9- en pitchingwedge. U kunt daarnaast ervoor kiezen om een sandwedge aan de set toe te voegen voor slechts € 79.

Wij zullen u adviseren over oa gripdikte, lengte en shaftkeuze en de set op uw speelwensen samenstellen. Een fitting is geheel gratis!!

Alle clubs wegen precies hetzelfde en en ook de lengte van de shafts zijn allemaal gelijk: ijzer 7 of 8 lengte (afhankelijk van uw lichaamslengte). De set wordt professioneel voorzien van een lichtgewicht graphite of stalen shaft die stuk voor stuk doorgemeten worden en opgelijnd voor een optimaal swinggevoel.

Nergens vind u een voor u op maat gemaakte set zo voordelig zonder in kwaliteit onder te doen voor de grote merken!! Na bestelling nemen wij contact met u op over de opbouw van de set: lengte, shaft en grip.

Winkeladviesprijs is € 799,-

Bij Golfclubservice vanaf € 479,- voor 6 ijzers incl. opmeten/fitting, advies!!

Iedere extra club met dezelfde specificatie als de rest van de set voor € 79,- per club.

Uw keuze: