Single Length ijzers Integra I-Win 5-PW incl. clubfitting

Nieuw voor de Nederlandse golfmarkt: Integra I-Win single length golfset. Alle ijzers hebben de clublengte van een standaard ijzer 7 (of ijzer 8). Rechtshandig voor heren, graphite of stalen shaft. Geheel op maat gemaakt.

Een bijzonder concept waarbij alle ijzers dezelfde lengte hebben! Dit geeft u een zelfde setup én swing voor elk ijzer !! Toch slaat u met elk ijzer de afstand die u gewend bent. Echter, met veel meer gemak: u plaatst de club op precies dezelfde plek achter de bal en maakt dezelfde swing als met een ijzer no.7 ongeacht welke club u in uw handen heeft!

Alle ijzers in de set hebben dezelfde lengte én gewicht omdat de loft voor het grootste gedeelte de afstand van de slag bepaald. Uit onderzoek is gebleken dat de lengte van uw slag voor slechts 10% komt door de swingsnelheid. De meeste afstand komt door de loft: er geen verschil in afstand met een normale club.

Integra is een bekend clubfittersmerk uit de USA en levert losse componenten om uw clubs geheel naar uw specificaties samen te stellen. De I-Win set is een makkelijk speelbare set met een brede zool en ruime cavity voor een grote sweetspot en vergevingsgezindheid.

De set wordt voor u op maat gemaakt en bestaat uit de ijzers 5 tm PW (6 ijzers). U kunt kiezen uit super lichtgewicht graphite shafts of stalen True Temper shafts. Ook zijn de flex (Reg of Stiff) en gripdikte naar keuze. Alle shafts worden doorgemeten en opgelijnd in de swingrichting.

U kunt ook kiezen voor een set inclusief sandwedge (7 ijzers) met dezelfde specificaties voor slechts € 469,-

Na bestelling zal contact met u opgenomen worden om de details en samenstelling te bespreken.

Winkeladviesprijs inclusief op maat maken € 899,-

Nu met importvoordeel € 399,- inclusief maatwerk en gratis verzending voor 6 ijzers.