GRATIS verzending vanaf 45,-

Single Length ijzers Integra I-Win 5-PW incl. clubfitting

Nieuw voor de Nederlandse golfmarkt: Integra I-Win single length golfset. Alle ijzers hebben de shaftlengte van een ijzer 7 (of 8 naar keuze/voorkeur). Rechtshandig voor heren.

Dit bijzondere concept waarbij alle ijzers dezelfde lengte shaft hebben geeft een zelfde setup én swing voor elk ijzer !! Toch slaat u met elk ijzer de afstand die u gewend bent. Echter, met veel meer gemak. Of u nu de ijzer 5 of de Pitchingwedge neemt, u plaatst de club op precies dezelfde plek achter de bal en maakt dezelfde swing als met een ijzer no.7 (of 8 naar keuze).

Alle ijzers in de set zijn gelijk aan elkaar, behalve de loft. Die bepaalt nl. de afstand van de slag. Uit onderzoek is gebleken dat de lengte van uw slag voor slechts 10% wordt bepaald door de swingsnelheid. De rest uit het materiaal, de omstandigheden en vooral de loft.

Integra is een bekend clubfittersmerk uit de USA en levert losse componenten om uw clubs geheel naar uw specificaties samen te stellen. De I-Win set is een makkelijk speelbare set met een brede zool en ruime cavity voor een grote sweetspot en vergevingsgezindheid.

De set wordt op maat voor u gemaakt en bestaat uit de ijzers 5 tm PW (6 ijzers). U kunt kiezen uit lichtgewicht graphite of stalen shafts. Ook zijn de Flex en gripdikte naar keuze.

Optioneel kan er ook nog een Sandwedge bij voor slechts € 69,-   Komt natuurlijk ook met de shaftlengte van een ijzer 7 of 8.

Na bestelling zal contact met u opgenomen worden om de details en samenstelling te bespreken.

Winkeladviesprijs inclusief op maat maken € 899,-

Nu met importvoordeel € 389,- inclusief maatwerk en gratis verzending voor 6 ijzers.