Verzending in Nederland slechts € 5,95

Single Length ijzers Integra I-Win *OP MAAT GEMAAKT*

Beschikbaarheid: Op voorraad

Nieuw voor de Nederlandse golfmarkt: Integra I-Win single length golfset van hoge kwaliteit. Alle ijzers hebben de clublengte van een standaard ijzer 7 (of ijzer 8). Rechtshandig voor heren, graphite of stalen shaft. Geheel op maat gemaakt.

Een bijzonder concept waarbij alle ijzers dezelfde lengte hebben! Dit geeft u een zelfde setup én swing voor elk ijzer !! Toch slaat u met elk ijzer de afstand die u gewend bent. Echter, met veel meer gemak: u plaatst de club op precies dezelfde plek achter de bal en maakt dezelfde swing als met een ijzer no.7 ongeacht welke club u in uw handen heeft!

Alle ijzers in de set hebben dezelfde lengte én gewicht omdat de loft voor het grootste gedeelte de afstand van de slag bepaald. Uit onderzoek is gebleken dat de lengte van uw slag voor slechts 10% komt door de swingsnelheid. De meeste afstand komt door de loft: er is bijna geen verschil in afstand dan met een normale club.

Integra is een bekend clubfittersmerk uit de USA en maakt losse componenten van hoge kwaliteit. De I-Win set is een makkelijk speelbare set met een brede zool en ruime cavity voor een grote sweetspot en vergevingsgezindheid.

De set wordt voor u op maat gemaakt en bestaat standaard uit de ijzers 5 tm PW (6 ijzers). U kunt kiezen uit super lichtgewicht graphite shafts of stalen True Temper shafts. Ook zijn de flex (Reg, senior of Stiff) en gripdikte naar keuze. Alle shafts worden gratis doorgemeten en opgelijnd in de swingrichting.

U kunt ook kiezen voor een set inclusief een of meer wedges met dezelfde op maat gemaakte specificaties voor slechts € 79,- extra per wedge.

Voor een op maat gemaakte set zal na uw bestelling contact met u opgenomen worden om de details en opbouw van de set te bespreken.

 

Winkeladviesprijs inclusief op maat maken € 899,-

Nu met importvoordeel vanaf € 479,- inclusief maatwerk voor 6 ijzers (5 tm PW).

Iedere extra club is € 79,- incl dezelfde specificatie als de rest van de set.

€899,00 €479,00
Beschikbare opties:

Uw keuze:
 
Kies uw aantal:   Pin it