TaylorMade M1 driver 460cc 10.5* rechts/regular *in mooie staat*

In prima staat verkerende TaylorMade M1 driver, rechtshandig en met gloednieuwe regular flex shaft, standaard maat grip en adapter. Komt inclusief passende (PING) sleutel en de originele M1 headcover.

De driver is met vele settings geheel naar uw speelstijl in te stellen.

Deze top driver werd en wordt nog steeds door vele Pro's gebruikt. Hij is een doorontwikkeling van de beroemde R15 van TaylorMade, de schuifgewichtjes onderaan de club geven u de mogelijkheid om de club aan te passen aan het terrein, uw speelstijl en weersomstandigheden.

De 10.5 graden driver is de 2016 uitvoering en heeft een hoge vergevingsgezindheid met de maximaal toegstane inhoud van 460cc.

De aangeboden driver is in zeer nette staat! Hij is weinig gebruikt en zorgvuldig schoongemaakt en nagekeken. Door de nieuwe shaft, grip en adapter speelt hij nog als een nieuwe! De foto's zijn van de aangeboden club.

Op verzoek ook met een Stiff flex shaft of/en een midsize grip te leveren zonder extra kosten!!

De nieuwprijs was € 589,-

Nu voor € 239,-