Titleist 818 hybride no.4/23* DAMES *netjes gebruikt*

Netjes gebruikte hybride Titleist 818 no. 4. De club is rechtshandig met 23 graden verstelbare loft en komt met een uitstekende lichtgewicht graphite Mitsubishi dames flex shaft.

Deze hybride is perfect voor bijna elke lange slag in de baan en vervangt de moeilijk te spelen lange ijzers in uw tas. De H1 uitvoering is zeer vergevingsgezind voor elk type slag. Hij kwam eind 2018 op de markt en is voorzien van alle moderne instellingsmogelijkheden. De grip is ook nog in zeer goede staat.

De club is instelbaar met een torque sleutel (inclusief, maar van een willekeurig merk). Hij is in prima conditie met kleine cosmetische gebruikssporen. De foto's zijn van de aangeboden club. Hij is technisch perfect en speelt nog als een nieuwe club!! Helaas geen headcover aanwezig.

Pak nu je voordeel om deze veelzijdige hybride voor een fractie van de oorspronkelijke prijs in uw tas te hebben.

Winkeladviesprijs was € 299,- (indien nieuw).

Nu voor € 89,- !!