Titleist 818 H1 hybride no.4/23* rechts *gebruikt*

Netjes gebruikte Titleist 818 H1 hybride no.4 met 23 graden loft en regular flex shaft. Rechtshandig.

Deze hybride is perfect voor bijna elke lange slag in de baan en vervangt de moeilijk te spelen lange ijzers in uw tas. De H1 serie geeft lange en rechte slagen en is meer vergevingsgezind dan de H2 serie. Hij kwam eind 2018 op de markt en is voorzien van alle moderne instellingen.

De club is instelbaar met een torque sleutel (niet inclusief) en komt met de originele headcover. Hij is in prima conditie met duidelijke cosmetische gebruikssporen. Hij is technisch perfect en speelt nog als een nieuwe club!! De foto's zijn van de aangeboden hybride.

Pak nu je voordeel om deze veelzijdige hybride voor een fractie van de oorspronkelijke prijs in uw tas te hebben.

Winkeladviesprijs was € 299,- (indien nieuw).

Nu voor € 119,- inclusief GRATIS verzending in NL!!