Titleist 818 serie H1 hybride no.4/23* LINKS regular *FRAAI*

Netjes gebruikte hybride Titleist 818 uit de serie H1. De club is LINKShandig no.4 met 23 graden en heeft een regular flex shaft . De uitstekende Mitsubishi Tensei graphite shaft zorgt voor prima prestaties!

Deze hybride is perfect voor bijna elke lange slag in de baan en vervangt de moeilijk te spelen lange ijzers in uw tas. De H1 serie geeft lange en rechte slagen en is meer vergevingsgezind dan de H2 serie. Hij kwam eind 2018 op de markt en is voorzien van alle moderne instellingsmogelijkheden. De grips zijn nog zo goed als nieuw.

De club is instelbaar met een torque sleutel (inclusief). Hij is in prima conditie met kleine puur cosmetische gebruikssporen. Hij is technisch perfect en speelt nog als een nieuwe club!!

De foto's zijn van de aangeboden hybride. De club komt met een passende sleutel en het originele langwerpige gewicht en headcover.

Pak nu je voordeel om deze veelzijdige hybride voor een fractie van de oorspronkelijke prijs in uw tas te hebben.

Winkeladviesprijs was € 299,- (indien nieuw).

Nu voor € 149,- !!