Titleist 913F fairwaywood no.3/15* in prima staat

In prima staat verkerende Titleist 913F met 15 graden loft (verstelbaar) en een gloednieuwe regular flex graphite shaft.

Deze wood is perfect als vervanging van de driver of voor lange slagen vanaf de fairway. Hij is op verschillende standen in te stellen voor correctie op draw, fade en loft. De nieuwe filament wound shaft is lichtgewicht en zeer stabiel en komt met een nieuwe standaard maat grip.

De kop van deze club is in nette gebruikte staat met beperkte cosmetische gebruikssporen. Hij is zorgvuldig schoongemaakt en nagekeken en hij speelt nog als een nieuwe!! De foto's zijn van de aangeboden wood, komt helaas zonder headcover of sleutel.

Een uitgelezen kans om deze goede club voor ver onder de nieuwprijs in uw tas te hebben!

Winkeladviesprijs was € 259,- (indien nieuw).

Nu voor € 129,-!!