GRATIS verzending vanaf 45,-

Top DRIVER shaft graphite mét adapter voor diverse merken.

UST Tourforce Platinum graphite shaft voorzien van de adapter die past op uw verstelbare driver!!

Keuze uit: Titleist 910-913-915, TaylorMade R1-SLDR-R15-R11s-R11-R9-RBZ, Callaway Big Bertha- V-series-RazR Fit Xtreme-XHot.

De shaft komt inclusief gripdikte naar keuze, professionele montage, op lengte maken en een ferrule (zwart afdek dopje). Tevens zal Golfclubservice de shaft in de neutrale stand oplijnen zodat u bij uw swing het optimale rendement uit de shaft haalt.

De beschrijving van deze shaft en grips staan elders in onze golfwebshop beschreven in de categorie "clubfitting".

Kies hieronder de combinatie van de shaft en adapter en geef de voorkeur voor de gripdikte bij uw bestelling. NB de lengte van de club zal inclusief de shaft standaard 45 inch bedragen. Wilt u een andere lengte, geef dat dan ook op bij uw bestelling.

Prijs per shaft inclusief adapter, grip, ferrule en montage € 59,- incl. GRATIS verzending in NL!!

Maak uw keuze::