GRATIS verzending vanaf 45,-

TOP golfset: BANG G101 ijzerset 9 clubs + GRATIS fitting

BANG G101 golfset: 9 ijzers 3-4-5-6-7-8-9-PW+SW, regular flex graphite shafts voor rechtshandige golfers.

Zeer goede en makkelijk spelende ijzerset van het topmerk BANG. Deze set is standaard voorzien van een zeer goede Aldila Duo Power graphite shaft en Midsize GolfPride grips. Maar hij kan ook geheel volgens uw wensen op maat worden gebouwd. Dat kost u NIETS extra!!

BANG is een van de beste merken op het gebied van Long Drive kampioenschappen. Er zijn vele records geslagen met hun clubs!!

Deze BANG G101 golfset kenmerkt zich door  een grote vergevingsgezindheid en boterzacht gevoel. Er is een grote sweetspot die veel vertrouwen geeft. Er is gebruik gemaakt van zacht staal met een mooie chroom afwerking.

Een buitenkans om een zeer goede set te spelen voor een vriendelijke prijs!! Als u aanpassing wenst op de standaard uitvoering van deze set, dit dan vermelden bij de bestelling. Wij nemen dan contact met u op.

Winkeladviesprijs is € 749,-

Nu slechts € 349,- inclusief GRATIS verzending én evt. fitting!!