Wilson Staff Infinite The Bean putter rechts *in prima staat*

Erg fijne Wilson Staff putter Infinite "The Bean" rechtshandig. In nette gebruikte staat.

Deze putter heeft een lengte van 34 inch en heeft een uitstekende midsize grip van Golfpride Tour SNSR. De stalen shaft is de originele van Wilson.

Deze putter heeft een mooie face balance. Dat wil zeggen dat hij altijd rechtdoor wil putten en er veel gewicht zit achter de bal. Samen met de groeven op het clubblad geeft hij de bal snel zijn rol waardoor die zijn lijn behoudt. Oplijnen is erg makkelijk met de witte lijnen bovenop de putter.

Er zijn weinig overmatige gebruikssporen zichtbaar anders dan wat je van een nette gebruikte putter kunt verwachten. Hij speelt nog als een nieuwe!! De foto's zijn van de aangeboden club, komt zonder headcover.

Winkeladviesprijs was € 219,-

Nu voor € 109,- inclusief GRATIS verzending in NL!!