YES! putter Sophia rechts 33 inch incl. headcover *FRAAI*

Heel bijzondere YES! putter type Sophia, lengte 33 inch en rechtshandig. Komt inclusief de originele headcover.

Deze diepzwarte putter is slechts kort gebruikt en heeft minimale sporen hiervan. Hij is zorgvuldig schoongemaakt en nagekeken en zal spelen als een gloednieuwe putter. De foto's zijn van de aangeboden club.

Het verhaal gaat dat de bekende golfer Jim Furyk bij een belangrijke wedstrijd zijn eigen putter was vergeten en de Yes! Sophia putter uit een bak bij de shop meenam. Hij won het toernooi met grote overmacht!

Deze putter is perfect voor een natuurlijke ronde puttingstroke, de club heeft de balans in de teen van het blad. De halfronde groeven geven de bal direct rol waardoor deze op de doellijn blijft rollen.

Nieuwprijs was € 189,-

Nu voor € 99,-