Yonex Nano 450D Cyberstar DRIVER 10* gebruikt

Uit Japanse import: Yonex Nano Cyberstar 450D driver met 10* loft en een gloednieuwe lichtgewicht graphite regular flex shaft en grip. De driver is rechtshandig.

Door zijn Nano technologie bereik je met deze lichtgewicht driver een hogere swingsnelheid en sla je dus iets verder. Het clubblad heeft tevens een hoge vergevingsgezindheid en is de kans dat de bal op de fairway komt groter.

De aangeboden driver is in uitstekende staat, er zijn weinig sporen van gebruik anders dan wat je van een netjes gebruikte driver kunt verwachten. Hij is zorgvuldig nagekeken, schoongemaakt en voorzien van een nieuwe graphite shaft en grip. Daardoor speelt hij weer als een nieuwe!! De foto's zijn van de aangeboden club. Komt helaas zonder headcover.

Winkeladviesprijs was € 359,- (indien nieuw).

Nu voor € 99,-!!